e-mail: raftandroll@gmail.com - tel.: +36-20-213-0326, +386-3171-2626

Monster roller
 

9 kilométer, 540 méter szintkülönbség, gyönyörű kilátás, száguldás szabadon!
Ez a fantasztikus kaland vár Rád a Monster Roller nyergében!

Nem kell más hozzá csak egy stabil kerékpározós múlt. Tudd használni a féket ha kell, tudj kanyarodni, megállni, legyen egyensúlyérzéked!

Felröpítünk a felhők fölé majdnem 1000 méter magasba - gondold el, a Kékes teteje! -, innen kell majd egy kavicsos, makadám úton keresztül eljutnod Bovecig a találkozópontig! A gyerekek 9 éves korig ingyen utazhatnak a felnőttek kíséretében!A programunkat NYÁRON -TÉLEN egyaránt ajánljuk MINDENKINEK !!!!

KALANDRA FEL!IDŐTARTAM: 2- 2.5 ÓRA


Felnőtt :30 EU / FŐ
Gyerek : 20 EU / FŐJúlius 1 - Augusztus 31 -ig :

Felnőtt : 35 EU / FŐ
Gyerek: 25 EU / FŐ


A gyerek kedvezmény 12 éves korig vehető igénybe!


Raft And Roll - Jelentkezz !

Snowboard oktatás

rafting kalandok

 
Kezdő snowboard és sí oktatásunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék a snowboardozás technikáját a lehető legrövidebb idő alatt, a legkedvezőbb áron szórakozva elsajátítani! Középhaladó és Haladó snowboard és sí iskolánkba várjuk azokat a leendő snowboardosokat, síelőket akik az alapokat már megtanulták, de szeretnék a tudásukat tovább csiszolni, tökéletesíteni! A Freeride táborunkba minden kalandvágyó haladó síelőt és snowboardost várunk, akiknek a pályák már nem jelentenek kihívást!

Barlangászat

rafting kalandok

 
A Bovec fölé magasodó Kanin gyomra Európa egyik legmélyebb barlang-rendszerét rejti magában. A program során igazi barlangász élményekkel gazdagothatsz, miközben az előrejutást vizesárkok, szakadékok, szűk járatok és mély ereszkedések nehezítik. A kijárat kb. 45m-es magasságban egy függőleges sziklafalon található, ahonnan csak kötélen ereszkedve lehet lejutni.

Monster Roller

rafting kalandok

 
9 kilométer, 540 méter szintkülönbség, gyönyörű kilátás, száguldás szabadon! Ez a fantasztikus kaland vár Rád a Monster Roller nyergében! Nem kell más hozzá csak egy stabil kerékpározós múlt. Tudd használni a féket ha kell, tudj kanyarodni, megállni, legyen egyensúlyérzéked!